Tuesday, January 09, 2007

Κράτα το στόμα σου κλειστό...




Υπάρχει μια πολύ ομορφη ιστορία που διδασκόμαστε από τα ζώα (γιατί όλοι ήμαστε σύμφωνα με μια φίλη) της οποίας θα αναφέρω μόνο το συμπέρασμα. Αν κάποιος επιθυμεί μπορώ να γράψω ένα σχετικό post. Το συμπέρασμα είναι το εξής: "Αυτος που θα σου κάνει κακό δεν είναι κατά ανάγκη εχθρός σου, αυτός που θα σου κάνει καλό δεν είναι κατά ανάγκη φίλος σου και οτάν είσαι χαρούμενος κράτα το στόμα σου κλειστό! " Πρέπει; ΝΑΙ θα έλεγα...στους περισσότερους αν όχι σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Δεν λέω να μην μοιραζόμαστε την χαρά μας με ανθρώπους...απλά να το κάνουμε όταν η χαρά είναι σίγουρη και όχι στα σκαριά γιατί, από αυτά που διδάχτηκα μέχρι τώρα από την ζωή μου, συνήθως δεν πραγματοποιείται τελικά και μένουμε με την όρεξη.
Ακόμα και στο ski...έχετε δει κάποιον να κατεβαίνει την πίστα με το στόμα ανοιχτό; Πιστέψτε με ...εκείνη την στιγμή χαίρεται αλλά αν ανοίξει το στόμα κάηκε...

4 Comments:

Blogger she smiles said...

me fwtografizeis?

9:55 AM  
Blogger she smiles said...

me fwtografizeis?

9:58 AM  
Blogger she smiles said...

me fwtografizeis?

10:00 AM  
Blogger she smiles said...

αν "το'χεις", με μια σπιθα βαζεις φωτια στον κοσμο ολο,αν "δεν το΄χεις" κρατας το στομα σου κλειστο και παρατηρεις...
η χαρα του καθενος ειναι δικη του και μονο και την διαχειριζεται οπως νιωθει...κι ας ειναι και στα σκαρια και ας ειναι και για ενα δευτερολεπτο! και η πικρα μετα παλι δικη του ειναι...χαλαλι του κι αυτη! αυτα λεω εγω!

3:37 PM  

Post a Comment

<< Home